Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Калина Илиева е новият шеф на ДФ „Земеделие"..


Калина Илиева пребори останалите кандидати за поста изпълнителен директор на ДФ Земеделие.
Снимка: mzh.government.bg

Калина Илиева стана новият изпълнителен директор на Държавен фонд „Земеделие", след приключилото днес събеседване с кандидатите за поста. Решението на Управителния съвет на ДФ „Земеделие" бе взето, след като бе съгласувано и одобрено от министър-председателя Бойко Борисов.

За нови заместник-изпълнителни директори са избрани Светослав Симеонов и д-р Драгомир Господинов, които ще помагат на Калина Илиева при изпълнението на задълженията й. Симеонов до момента изпълнява длъжността Директор на дирекция „Наблюдение и контрол на дейността на Разплащателната агенция" към Министерство на земеделието и храните, а Господинов ветеринарен инспектор към Столична инспекция ДВСК към НВМС.

Задачи

Управителният съвет възложи на Илиева да изготви промените в Устройствения правилник на ДФ „Земеделие". Задачата й е да се оптимизира структурата на фонда, а броят на заместник-изпълнителните директори да бъде намален.

Биография

Калина Иванова Илиева е родена през 1980 година в София. Завършила е магистратура по икономически отношения и комуникации в Университета за Техника и икономика в Берлин, Германия, като до 2007 година е участвала в множество проекти. След завръщането си в България от януари 2008 година работи в ДФЗ-Агенция САПАРД. До момента е била представител на ДФ „Земеделие" в „Специализираното звено на ВКП за борба с измами при усвояването на средства от европейските фондове". За работата си като ръководител на работна група за комуникация с Европейската комисия и ОЛАФ получава множество референции от различни правоохранителни органи./deltanews.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар