Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Купуваме "Виктори", пушим "Невада" ..


Проверяват дали има грешка, или цигарите са фалшиви

Стара Загора

Необикновена кутия с цигари "Виктори" - 100 мм, предостави на "Стандарт" редовният ни читател от Стара Загора Петко Нейчев. В нея като с ръка една до друга са подредени цигари "Виктори" и "Невада".

Цял стек с папиросите купил от Сопот строителният работник Неделчо Тумбалов. От доста време той работел в състава на бригада, която строи семеен хотел на Нейчеви в курорта Старозагорски минерални бани, и се прибирал в родния града само за уикенда. Като отворил първата кутия, Неделчо помислил, че някой си прави шега с него. Отворил и втората - и в нея пак братски били пакетирани "Виктори" и "Невада". После заедно с колегите си отворили 9 от кутиите, но картинката била същата.

За да не остане някакво съмнение, строителите оставили 10-ата кутия неотворена. Тя пристигна в редакцията на "Стандарт" и беше отворена пред представители на "Булгартабак". Цигарите са произведени в софийската фабрика на холдинга. От "Булгартабак" вече правят проверка по сигнала на "Стандарт" за случая. Целта е да се установи има ли виновни, или цигарите са фалшиви.

Като се върнал в Сопот, Тумбалиев отишъл в същия магазин, от които купил стека "Виктори". Продавачката признала, че наистина и други клиенти се оплакали от странната мешавица на цигари в кутиите. Някои ги върнали, други като Неделчо ги изпушили.

Матей Бонев

Няма коментари:

Публикуване на коментар