Шокиращи,пикантни,скандални новини ....

Трябва да съумеем да вдигнем пенсиите и заплатите, заяви премиерът..


Повишаване на заплати и пенсии ще има, след като си върнем доверието на Брюксел, заяви премиерът Бойко Борисов, който присъства на откриването на хипермаркет за строителни материали "Баумакс" в София, който е най-големият на Балканите.

В коментар на прогнозата на предишния премиер Сергей Станишев, че заплатите и пенсиите ще бъдат замразени, Борисов отговори: Благодаря му за високата оценка, която си е дал. След неговото управление минус 3 млрд. до края на годината, той знае какво е завещал. Оттук нататък трябва да положа невероятни усилия в кабинета, за да можем да мръднем напред.

Според Бойко Борисов спор между социалния и финансовия министър няма. "В едно семейство мъжът иска да си купи кола, жената иска да си купи дрехи. Това не означава, че семейството се разпада. Как би изглеждал социалният министър да излезе и да каже, да замразим пенсиите и заплатите. Трябва да затворим министерството. А финансовият министър е този, който му напомни какво имаме към днешна дата. Няма да подходим така, че да не съумеем да вдигнем пенсиите и заплатите", увери премиерът.

В отговор на въпрос, кой ще бъде новият директор на АЕЦ "Козлодуй", на мястото на Иван Генов, Борисов заяви: "шефът на 5-ти и 6-ти реактор".

Няма коментари:

Публикуване на коментар